Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 25-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting  καλό σαββατοκύριακο φτωχό το κουπόνι από αγώνες αλλά πάντα καραδοκούν οι ευκαιρίες  για σήμερα Σαββατό Τέσσερις προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και τρις  τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 25-05(ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ)


Καλημέρα φιλαράκια του μπέιζμπολ για σήμερα Παρασκευή τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σα στις παρουσιάσω. Διπλό ταμείο στις χθεσινές προτάσεις πέρασαν ταμείο οι δύο πρώτες προτάσεις με αποδόσεις  4.95!!!!και 2.75!!!!αντίστοιχα και συνολικά 7στα 9 σημεία.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 25-05


Καλημέρα  μπασκετόφιλοι για σήμερα Σαββάτο δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 24-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting  για σήμερα Παρασκευή Τέσσερις προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και τρις  τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνει στο κουπόνι του στοιχήματος το πρωτάθλημα Α και Β ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ επίσης έχουμε τον αγώνα της Φόρμουλα 1 από το ΜΟΝΑΚΟ και από την Δευτέρα ξεκινά και το  τουρνουά ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ από το οποίο θα έχουμε καθημερινές προτάσεις (Είναι μετά από χρόνια  η μόνη χρονιά όπου όλοι οι αθλητές  της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης  συμμετέχουν όλοι και μάλιστα  χωρίς τραυματισμούς ) .

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 24-05


Καλημέρα  μπασκετόφιλοι για σήμερα Παρασκευή  δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 24-05


Καλημέρα φιλαράκια του μπέιζμπολ για σήμερα Παρασκευή τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σα στις παρουσιάσω.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 23-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting  για σήμερα Πέμπτη Τέσσερις προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και τρις  τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 23-05


Καλημέρα  μπασκετόφιλοι για σήμερα Πέμπτη  δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 23-05


Καλημέρα φιλαράκια του μπέιζμπολ για σήμερα Πέμπτη δύο προτάσεις μια με σημεία και μια με under/overπάμε να σας τις παρουσιάσω. Ταμείο η Τρίτη χθεσινή  πρόταση με απόδοση 4.60!!!!.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΟΚΕΪ 23-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του Χόκεϊ για σήμερα Πέμπτη δύο προτάσεις τριάδες   μια με σημεία και μια με under πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting  για σήμερα Τετάρτη τρις προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και δύο τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω. Τρία ταμεία χθες δύο ταμεία στο μπέιζμπολ με αποδόσεις 4.65!!!!και 4.35!!!!! αντίστοιχα και σύνολο σημείων 8 στα 9 και πέρασε ταμείο και η δυάδα του χόκεϊ με απόδοση 3.40!!!!!.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 22-05


Καλημέρα  μπασκετόφιλοι για σήμερα Τετάρτη  δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 22-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του μπέιζμπολ για σήμερα Τετάρτη  τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω. Διπλό ταμείο χθες πέρασαν οι δύο προτάσεις από τις τρις με αποδόσεις αντίστοιχα 4.65!!!!και 4.35!!!!με απολογισμό σημείων 8στα9.  

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 21-05(ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ)


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του μπέιζμπολ για σήμερα Τρίτη  τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΟΚΕΪ 21-05(ΤΑΜΕΙΟ)


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του Χόκεϊ για σήμερα Τρίτη μια διπλή  πρόταση  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 21-05


Καλημέρα μπασκετόφιλοι για σήμερα Τρίτη δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting για σήμερα Κυριακή επτά προτάσεις πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 19-05 ΤΑΜΕΙΟ 4.25!!!


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του μπέιζμπολ για σήμερα Κυριακή τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.Διπλό ταμείο στις χθεσινές προτάσεις με 4.35!!!!και 4.10!!!! αντίστοιχα . 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 19-05


Καλημέρα μπασκετόφιλοι για σήμερα Κυριακή δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 18-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting καλό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο ένα  ένα   τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μας αποχαιρετούν και το κουπόνι αδειάζει για  αυτό και σήμερα και αύριο οι προτάσεις θα είναι με ομάδες που έχουν στόχους και κίνητρο  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 18-05


Καλημέρα μπασκετόφιλοι για σήμερα Σαββάτο δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 18-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του μπέιζμπολ για σήμερα Σαββάτο τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω. Πέρασε ταμείο η πρώτη πρόταση με απόδοση  4.65!!! και συνολικά πετύχαμε 5στα6 στις προβλέψεις μας.   

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 17-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting για σήμερα Παρασκευή πέντε προτάσεις  ένα σύστημα 4-5-6 και τέσσερις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 17-05


Καλημέρα φιλαράκια του μπάσκετ για σήμερα Παρασκευή μια  διπλή πρόταση δυάδα  και στους δύο αγώνες των Ιταλικών πλέϊ  οφ  το σκορ μεταξύ των ομάδων που αποτελούν τα σημερινά  ζευγάρια είναι 2-2 οπότε τα σημερινά παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα   ο θάνατος σου η ζωή μου θα πάμε με τις έδρες. Ταμείο η χθεσινή δυάδα του ΝΒΑ με ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ και ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ενώ στην Ευρωπαϊκή πρόταση πέρασε σαν σημείο το διπλό της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ αλλά δεν πέρασε το αβαντάζ των (-8.5) πόντων με αποτέλεσμα να έχουμε 4 στα 5  σωστές προβλέψεις.  

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 17-05


Καλημέρα φίλοι του στοιχήματος και του μπέιζμπολ για σήμερα Παρασκευή δύο προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 16-05


Καλησπέρα φιλαράκια του στοιχήματος  για σήμερα τέσσερις προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και τρις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 16-05


Καλησπέρα  φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα Πέμπτη δύο προτάσεις μια τριάδα από τα Ευρωπαϊκά πλεϊ οφ και μια δυάδα από το ΝΒΑ πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 16-05


Καλησπέρα  φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Πέμπτη δύο  τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15-05


Καλημέρα φιλαράκια του john betting και του στοιχήματος   για σήμερα  Τετάρτη δύο προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και μια τριάδα πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 15-05


Καλημέρα φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Τετάρτη τρις τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 15-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη δύο προτάσεις μια τριάδα από τα Ευρωπαϊκά πλεϊ οφ και μια δυάδα από το ΝΒΑ πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΝΙΣ ΑΤΡ ΡΩΜΗΣ 15-05


Καλημέρα φιλαράκια του Τένις για σήμερα Τετάρτη δύο αγώνες από το ΑΤΡ ΡΩΜΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (θα τα ξαναπούμε το μεσημέρι με τους νέους αγώνες που θα μπούνε στο πρόγραμμα) ξεκίνημα με τον Γάλλο ΤΣΟΝΚΑ Ν:8 που αντιμετωπίζει τον Πολωνό ΓΙΑΝΟΒΙΤΣ Ν:24 δεν υπάρχει προϊστορία για μεταξύ τους συναντήσεις πάμε με τον Γάλλο και το στοίχημα  του   2-0 σετ. Στον επόμενο αγώνα ο Ρώσος ΓΙΟΥΖΝΙ Ν:30 αντιμετωπίζει τον Γάλλο ΣΙΜΟΝ Ν:17  το μεταξύ τους σκορ είναι 7-2 υπέρ του Ρώσου πάμε με τον ΓΙΟΥΖΝΙ και το 1.70.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΤP ΡΩΜΗΣ 14-05(TAMEIO)


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του τένις  θα ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα με το τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που γίνεται στη ΡΩΜΗ σε χωμάτινο τερέν για να είμαστε έτοιμοι για τα μεγάλα τουρνουά  που   ακολουθούν  για σήμερα δύο αγώνες από την εταιρεία στοιχημάτων ξεκίνημα με τον αγώνα του Γάλλου ΖΑΡΝΤΙ Ν:29 στην παγκόσμια κατάταξη με τον Ισπανό ΛΟΠΕΖ Ν:43 χωρίς προϊστορία στις μεταξύ τους  συναντήσεις πάμε με τον Γάλλο και το 1.60 στον άλλο αγώνα ο Γάλλος ΓΚΑΣΚΕ Ν:9 αντιμετωπίζει τον Βούλγαρο ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ Ν:26 στις μεταξύ τους συναντήσεις το σκορ είναι 3-0 υπέρ του Γάλλου πάμε και σήμερα μαζί με τον Γάλλο και το 1.65.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 14-05(ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.35)


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα Τρίτη δύο προτάσεις μια τριάδα από τα Ευρωπαϊκά πλεϊ οφ και μια δυάδα από το ΝΒΑ πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ 14-05 (ΤΑΜΕΙΟ 4.60!!!!ΚΑΙ 7ΣΤΑ 9 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ)


Καλημέρα φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Τρίτη τρις τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 14-05 (ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ)


Καλημέρα φιλαράκια του john betting και του στοιχήματος   για σήμερα  Τρίτη δύο τριάδες προτάσεις πάμε να σας τις παρουσιάσω.  Δύο νέα ταμεία κατά την χθεσινή ημέρα στο ποδοσφαιρικό στοίχημα με αποδόσεις 4.90!!!!και 3.70!!! αντίστοιχα (Πέρασε ταμείο η πρόταση των σημείων με ΕΛΣΙΝΚΙ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΛΑΣΚΡΟΝΑ με απόδοση 4.90!!!!και η τριάδα των ΟΒΕΡ στους αγώνες 292-300-307 με απόδοση 3.70!!!!)

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 13-05


Καλημέρα φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Δευτέρα δύο τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 13-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα δύο προτάσεις μια τριάδα από τα Ευρωπαϊκά πλεϊ οφ και μια δυάδα από το ΝΒΑ πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13-05 (ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΧΘΕΣ)


Καλησπέρα φιλαράκια του john betting και του στοιχήματος  καλή εβδομάδα για σήμερα Δευτέρα τρις τριάδες προτάσεις πάμε να σας τις παρουσιάσω. Τέσσερα ταμεία κατά την χθεσινή ημέρα στο ποδοσφαιρικό στοίχημα δύο από τον  john με αποδόσεις  5.85!!!!!και 5.50!!!! αντίστοιχα ένα  ταμείο από την Αλεπού με απόδοση 4.80!!!!! και ένα ταμείο από την Ξανθιά με απόδοση 6.35!!!!.  

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΟΚΕΪ 12-05


Καλησπέρα φιλαράκια του Χόκεϊ συνεχίζουν  τα πλέϊ οφ  σήμερα  Κυριακή με τρις αγώνες τους οποίους θα παίξουμε σε δύο προτάσεις τριάδες μια με σημεία και μία με under/over πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος καλή Κυριακή για σήμερα τέσσερις προτάσεις ένα σύστημα 4-5-6 και τρις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω. Ταμείο πέρασε η χθεσινή πρόταση με τους τρις  άσσους των ΕΣΤΟΡΙΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΠΟΡΤΟ με απόδοση 5.50!!!!!.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΞΑΝΘΙΑΣ 12-05


Καλημέρα από την Ξανθιά για σήμερα Κυριακή τέσσερις προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΕΠΟΥΣ 12-05


Καλημέρα και από την Αλεπού για σήμερα Κυριακή πέντε προτάσεις πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 12-05


Καλημέρα φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Κυριακή δύο τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 12-05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΒΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα Κυριακή δύο προτάσεις   τριάδες από τα  Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μια πρόταση  ανάλυση για τον τελικό της Ευρωλίγκα ,όπου η λογική και η χθεσινή εμφάνιση του ΟΣΦΠ μας δίνει καθαρό και αδιαφιλονίκητο φαβορί στον σημερινό τελικό τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ απέναντι στην ΡΕΑΛ αλλά επειδή  έχουν δει πολλά τα μάτια μας ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί  από το βράδυ της Παρασκευής όλοι μιλάνε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ προσοχή λοιπόν πάμε στις  σημερινές μας προτάσεις. Ταμείο  η χθεσινή πρόταση δυάδα του ΝΒΑ πέρασαν οι δύο άσσοι των ΜΕΜΦΙΣ Κ ΙΝΤΙΑΝΑ με απόδοση 3.25!!!!!

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 11-05


Φιλαράκια του μπάσκετ καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο για σήμερα δύο προτάσεις μια πρόταση  τριάδα από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και μια πρόταση δυάδα από το ΝΒΑ πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 11-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του Μπέιζμπολ για σήμερα δύο προτάσεις τριάδες  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting  σας εύχομαι ένα όμορφο  Σαββατοκύριακο τελευταία παιχνίδια στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι θέσεις των ομάδων για τα ευρωπαϊκά κύπελλα κλειδώνουν όπως και ο αγώνας αρκετών ομάδων που παλεύουν για την σωτηρία τους  πάμε να σας παρουσιάσω τις προτάσεις μας για σήμερα.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΟΚΕΪ 10-05 (ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.75)


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του Χόκεϊ  για σήμερα Παρασκευή τέσσερα παιχνίδια τα οποία θα παίξουμε σε δύο προτάσεις τριάδες μια με σημεία και μία με under πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10-05


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting μετά από μια ολιγοήμερη αποχή από σήμερα και πάλι κοντά σας  για σήμερα Παρασκευή σας έχω ετοιμάσει  ένα σύστημα 4-5-6, ένα σύστημα 3-4, και τρις προτάσεις τριάδες πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 10-05(ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.60)


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του Μπέιζμπολ για σήμερα δύο προτάσεις τριάδες  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΒΑ 10-05(ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00)


Φιλαράκια του μπάσκετ καλημέρα καλό στοιχηματικό τετραήμερο  για σήμερα στο μπάσκετ τρις  δυάδες προτάσεις  και μια τετράδα διπλή πρόταση πλήρες και σύστημα 3-4 πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 05-05


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. (ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.45!!!!!)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Μ .ΣΑΒΒΑΤΟΥ 04-05 ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ 4.50 Κ 4.35 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ


Καλημέρα φιλαράκια του στοιχήματος και του john betting  σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ –ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ και μετά τις ευχές πάμε στα δικά μας  οι προτάσεις θα είναι όλες  μαζί και για τις δύο μέρες Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. Πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 04 Κ 05 - 05 ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.35!!!!!


Καλημέρα από τον μπασκετικό σας εύχομαι και εγώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  πάμε στα δικά μας  τρις προτάσεις για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  μια πρόταση  τριάδα το ΣΑΒΒΑΤΟ και δύο προτάσεις τριάδες για την ΚΥΡΙΑΚΗ πάμε να σας τις παρουσιάσω.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μ.ΠΕΜΠΤΗΣ Κ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Καλησπέρα φιλαράκια του ποδοσφαιρικού  στοιχήματος για σήμερα M ΠΕΜΠΤΗ δύο προτάσεις  μια δυάδα  με σύνολο τερμάτων για τους αγώνες του ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΠ και μια τριάδα με τους υπόλοιπους αγώνες  και επίσης τρις προτάσεις για αύριο Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ διότι τα πρακτορεία  της ΟΠΑΠ ΑΕ  αύριο θα είναι κλειστά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΒΑ 02 Κ 03-05


Καλησπέρα  φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα MEMPTH  μια πρόταση με σημεία και  μια πρόταση διπλή για  αύριο Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 02-05


Καλησπέρα φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Μ. ΠΕΜΠΤΗ  δύο τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΟΚΕΪ 02-05


Καλησπέρα φιλαράκια του Χόκεϊ συνεχίζουν  τα πλέϊ οφ  σήμερα M. ΠEMPTH με τέσσερις  αγώνες τους οποίους θα σας παρουσιάσω σε δύο τριάδες προτάσεις  μια με σημεία και μια με under/over πάμε να σας τις καταθέσω.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 01-05


Καλησπέρα φιλαράκια του ποδοσφαιρικού  στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη αξίζει να παίξουμε  στο σύνολο τερμάτων στον αγώνα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΒΑ 01-05-


Καλησπέρα  φιλαράκια του στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη μια διπλή πρόταση με σημεία και με under/over  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΟΚΕΪ 01-05


Καλησπέρα φιλαράκια του Χόκεϊ συνεχίζουν  τα πλέϊ οφ  σήμερα Τετάρτη με τρις αγώνες τους οποίους θα σας παρουσιάσω σε δύο τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις καταθέσω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ 01-05


Καλησπέρα φίλοι του μπέιζμπολ για σήμερα Τετάρτη  δύο τριάδες προτάσεις  πάμε να σας τις παρουσιάσω.

NEEΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ JOHN BETTING 30-04


Με δύο νέες επιτυχίες έκλεισε  ο Απρίλιος ανεβάζοντας στις  26 τις ημέρες  επιτυχιών αυτό το μήνα με επιτυχίες σχεδόν καθημερινές από όλα τα σπορ που σας δίνουμε προτάσεις  έχοντας μέρες με πέντε και έξη επιτυχίες  συγχρόνως  ποσοστό επιτυχιών όλο το μήνα  87%. Στη χθεσινή μέρα   πέρασαν ταμείο μια πρόταση από το χόκεϊ  με τους αγώνες  500-501-502 με απόδοση τριάδας 3.35!!!!!και μια πρόταση στο μπέιζμπολ με τους αγώνες 608-611-614 και απόδοση τριάδας 5.35!!!!!.